Yleistä

Tervetuloa Keski-Uudenmaan duuniportaaliin!

Duuniportaali.fi on Keski-Uudenmaan alueen yhteinen palvelu, joka yhdistää työnhakijat ja työnantajat. Työllisyyden edistäminen on kuntien yhteinen tavoite ja Duuniportaali on siihen oiva työkalu, jolla yhdistetään alueellinen tarjonta. Sähköisen portaalin kautta kohtaaminen on helppoa ja vaivatonta. Palvelu on maksuton ja kaikki ilmoitukset näkyvät halutessa anonyymisti.

Portaalissa voi etsiä avoimia työpaikkoja tai työnhakijoiden ilmoituksia toimialan ja työn luonteen mukaan. Yrityskauppa-osiossa voi esimerkiksi etsiä yritykselle jatkajaa, jos sukupolvenvaihdos ei ole mahdollinen. Myös kotitaloudet voivat laittaa työpaikkailmoituksen duuniportaaliin.

Portaalin kautta voi etsiä toimialakohtaisesti työpaikkaa/työntekijää tai tarjota/hakea vakituista työtä tai lyhyempiä työjaksoja. Palvelun käyttö on maksutonta ja edellyttää rekisteröitymistä. Mukana olevat tahot toivovat, että te, hyvät työnantajat ja työtä hakevat olette aktiivisia ja laitatte ilmoituksenne duuniportaaliin – tehdään yhdessä hyvä paikallinen työ.

  • Työpaikkailmoitus näkyy palvelussa 1 kuukauden
  • Työnhakuilmoitus on voimassa 3 kuukautta
  • Yrityskauppailmoitukset ovat voimassa 6 kuukautta

Duuniportaalin käyttöohjeet löydät täältä.

Lisätietoja yleisistä sekä Hyvinkään kaupungin tarjoamista työllistymisen/työllistämisen tukikeinoista löydät otsakkeiden työkokeilu, palkkatuki, oppisopimus, kotitaloudet, työllistämisen kuntalisä ja kesätyöseteli alta. Hyvinkään kaupungin tarjoamista palveluista voit lukea lisää työllisyyspalveluiden sivuilta.

Huomioithan, että duuniportaali.fi ei korvaa työ- ja elinkeinotoimiston palveluja, vaan työttömän työnhakijan on oltava ilmoittautunut paikalliseen TE-toimistoon saadakseen työttömyyspäivärahaa ja muita etuuksia.