Työllistä itsesi yrittäjänä

YritysVoimala

"Miten aloitan yritystoiminnan?"

Sinun omat ominaisuutesi ja valmiutesi ratkaisevat, miten hyvin aloittavana yrittäjänä onnistut ja miten kannattavana liiketoimintasi jatkuu. Valmistaudu asiaan huolella ja suunnittele toimintasi hyvin, niin yritystoiminnan aloittaminen on helpompaa.

Apua aloittamiseen saat Hyvinkää-Riihimäen seudulla YritysVoimalasta, jossa alkavien yrittäjien neuvonta ja Uusyrityskeskus toimivat.

YritysVoimala Oy toimii neljän kunnan alueella ja tuottaa maksutonta neuvontapalvelua omaa yritystoimintaa suunnittelevalle. Olemme käyneet läpi toimintamme aikana lähes 8000 liikeideaa ja auttaneet liikkeelle yli 3000 uutta ja elinkelpoista yritystä. Oletko sinä seuraava menestyvä asiakkaamme?

Yritysneuvojamme ovat kokeneita käytännön osaajia. Tapaamme tuhansittain alkavia yrittäjiä. Tunnistamme yritystoiminnan käynnistymisvaiheen haasteet ja osaamme auttaa käytännön ratkaisujen etsimisessä. Autamme sinua ja teemme töitä kanssasi, jotta yritysideastasi saadaan toimiva ja kannattava liiketoiminta.

Maksuttomat neuvontapalvelumme ovat kaikkien jäsenkuntiemme asukkaiden käytettävissä.

Kotisivuiltamme löydät monipuolisia työkaluja yrityksen perustamisen suunnitteluvaiheeseen sekä ohjeet ajanvaraukseen.

TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä, työnantajia ja yrittäjiksi aikovia. Henkilökohtaisesti asiantuntijat tavoittaa Uudenmaan TE-toimiston Helsingin keskustan toimipaikasta (Antinkatu 1, 2. kerros). Muihin toimipaikkoihin (Vantaa, Espoo, Raasepori, Lohja, Järvenpää, Hyvinkää ja Porvoo) voi sopia tapaamisen ajanvarauksella toimipaikan aukioloaikoina, jos yrityspalvelun asiantuntija ei ole paikalla. Uudenmaan TE-toimisto palvelee puhelimitse arkisin numerossa 0295 040 002 (klo 9-16:15). Voit jättää myös yhteydenottopyynnön www.te-palvelut.fi -sivuston kohdassa Oma asiointi.

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla palvelukohtaisten postilaatikoiden kautta:

Tarvitsetko apua rekrytointiin?

Oletko perustamassa omaa yritystä tai kiinnostunut starttirahasta?

Onko organisaatiossasi käynnistymässä YT-neuvottelut, tai tulossa irtisanomisia tai lomautuksia?

Tarvitsetko tietoa vuorotteluvapaasta?

Oletko kiinnostunut rekrytoimaan työntekijän EU:sta tai ETA-alueelta?

Oletko rekrytoimassa ulkomailta työntekijää, joka tarvitsee työluvan?

Oletko hakemassa TE-toimiston tai ELY-keskuksen myöntämien tukien maksatusta? Ota yhteys:

 

Lisätietoja palveluistamme löydät Uudenmaan TE-toimiston nettisivuilta.